KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ BİLECİK'TE OCAK AYI ETKİNLİKLERİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, yeni yılın ilk ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşacak.

Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, birbirinden önemli açılışın yanı sıra, konferans, söyleşi ve programlarla geçecek.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Bilecik'in, birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe kavuşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.

YAVUZ BAHADIROĞLU İLE TARİH SÖYLEŞİSİ

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız, Ocak ayında birbirinden güzel etkinlik ile buluşurken aynı zamanda önemli konu ve konuklarla da bir araya gelecek.

Gerçekleştirdiği söyleşi, konferans ve sempozyumlarla Bileciklileri önemli organizasyonlarla buluşturan Bilecik Belediyesi, 26 Ocak Cuma günü saat: 20:00'de Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nu ağırlıyor.

GENÇLEŞEN TÜRKÜLER TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Etkinlikler kapsamında vatandaşlarımız, Ocak ayında ayrıca; Türk Halk Müziği ile de buluşmanın keyfini yaşayacak.
Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kapsamında her yıl yüzlerce öğrenciyi müzik ve sanatsal aktivitelerle buluşturan Bilecik Belediyesi, hemşehrilerimizi; Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilecek olan konserle buluşturacak. İlimizdeki genç müzisyenlerin, ilimiz ve yöresine ait birçok güzel eseri seslendireceği program; 16 Ocak Salı günü saat: 20:00'de, Bileciklilerle buluşacak.

ÇOCUKLARIMIZ OCAK AYINDA BİRÇOK ÜCRETSİZ OYUNLA BULUŞACAK

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Ocak ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklarımız da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor.

Çocuklarımız etkinlikler kapsamında; her pazar günü saat: 13:00'te birbirinden güzel oyun ve sinemalarla buluşacak.
7 Ocak Pazar günü Kukla Show adlı oyun ile buluşurken; 14 Ocak Pazar günü O La La Renkli Hayatlar, 21 Ocak Pazar günü Delik Burunlular Kabilesi ve 28 Ocak Pazar günü Maskotlar Aramızda adlı oyun ile buluşacak.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın çocuklarımıza hediye ettiği ve her Pazar günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alacak oyunları izlemeye bütün çocuklarımızı davet ediyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'DAN ÇOCUKLARA YARI YIL TATİLİ HEDİYESİ

Çocuklarımıza yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren ve onların en iyi ortamlarda yetişmesi için güzel çalışmalar ortaya koyan Bilecik Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklara her gün ücretsiz sinema imkanı sunuyor.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın çocuklara hediye niteliğinde olan sinema oyunları, kapsamlı düzenlemeler sonucunda yeni yüzüyle çocuklarımızın hizmetine sunulan Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasında, tatil boyunca çocuklarımıza keyifli anlar yaşatacak.

Oluşturulma Tarihi : 03.01.2018