16 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

KEMAL ZENGİN

Köyünden Hasan Hüseyin Kayabay'ın kaynı, Ayşe Kayabay'ın abisi , Suat Zengin'in babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deresakarı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

GÜLAVİ ŞAHİN

İlimiz esnaflarından Fesih,Faruk,Mehmet ve Ahmet Şahin'in babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçelievler Balahatun Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 16.10.2017