20 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

ADİL KETEN

İlimiz esnaflarından İrfan Keten ve Ali Keten'in babaları, Yılmaz Keten'in abisi, İlker Keten'in dedesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Şerifpaşa Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

KADER ÖZKURT

İsmail Özkurt'un kızı, Yeniköyden Musa Uğramış ve Taner Uçar'ın baldızları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Selbükü Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AYŞE YAKAR

Tarım İl Müdürlüğü'nden İsmail Yakar, Nurgül Taşkesen ve Zehra Bulut'un anneleri, Bilecik Adliyesinde çalışan Cüneyt Taşkesen'in anneanesi, İlyasbey Köyünden vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırlacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 20.10.2017