27 Ekim 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SÜLEYMAN SARIKAYA

Merkez Kınık Köyünden İsmail Sarıkaya'nın babası Karadağ inşaatta çalışan Abdullah Sarıkayave Nurdan Sarıkaya'nın dedeleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Merkez Kınık Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

KEZİBAN ŞAHİN

Eski Tekel Müdürü Merhum Ramazan Şahin'in eşi, Tekel'den emekli Özdemir Şahin ve Vahide Şahin'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Yediler Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 27.10.2017