01 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SEHER ÖZMEN

İstasyon Akkoç Saray Lokantasında çalışan Selami Özmen ve Bien seramikte çalışan Selman Özmen'in anneleri, Tarım İl Müdürlüğünden emekli Ahmet Pehlivan ve Fikri Fil'in kayınvalideleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazaryeri Arapdede KöyCamii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30 de İstasyon cami önünden araç kaldırılacaktır.

ÖMER UYAR

Bilecik ceza evinden emekli İsa Uyar'ın babası  vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00'de Gölpazarı Büyükbelen Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 01.11.2017