02 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

NACİ ÖZKAY

Merhum Habil Özkay'ın oğlu, Granitaşta çalışan Levent Özkay ve Mehmet Özkay'ın babaları Selami Metin'in kayın pederi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30 da İstasyon Nesrin Ergen parkı önünden araç kaldırılacaktır.

MEHPARE VARLIK

Cumhuriyet mahallesi sakinlerinden Merhum Mehmet Varlığ'ın annesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 02.11.2017