04 Kasım 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SEBİYE SARI

Merkez Kınık Köyü muhtarı Ahmet Sarı, Emine Özkahraman ve Zehra Yavuz'un anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Kınık Köyü Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

CELAL ÇALIŞKAN

Emniyetten emekli Mehmet Çalışkan'ın kardeşi, Bien Seramikte çalışan Hakan Çalışkan'ın babası, Marmara Kağıt Fabrikasından emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmanlı Camii'n den kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

BEDRİYE AŞIK

Merhum Ali Aşık'ın gelini,Merhum İstanbul haydarpaşa hastanesinden emekli Osman Aşık'ın eşi, Merhum Bilecik Eski Esnaflarından Ömer Erdem'in kızı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 04.11.2017