08 Aralık 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

MUHSİN ÇELİK

Erol , Hüseyin ve Sevgi Çelik'in babaları , Nizamettin Çelik ve Ayşe Cengiz'in ağabeyleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökpınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HATİCE ÇELİK

Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan Salahattin Çelik'in annesi, Marmara Kağıt Fabrikasından emekli Şakir Gençve Belediye personellerinden İlker Garip 'in kayınvalidelerivefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Gökpınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

REMZİYE TURAN

Merhum Mustafa Turan'ın kızı İlimiz eski esnaflarından Osman Turan'ın ve Ayşe Borak'ın kardeşleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp İstanbul Bostancı Şenesenevler Emin Ali Paşa Camiin'den kaldırlarak Karaca Ahmet Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.12.2017