12 Aralık 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE İNCE

Beyce Köyünden Hicaziye İnce ve Merhum Hüseyin İnce'nin anneleri, Aker Tekstil Fabrikasnda çalışan Semra Çolak'ın anneannesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyce Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

KADRİYE KARTAL

Devlet Demiryollarından emekli Necdet Kartal'ın annesi, Hoşgör balıkta çalışan Nejat Kartal'ın babaannesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstasyon Camii'n den kaldırılarak İstasyon Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 12.12.2017