13 Aralık 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SEBAHAT ŞİRİN

Merhum Yunus Şirin'in eşi, Fahriye Keskin, Emine Emir ve İbrahim Şirin'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazaryeri Karaköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

SEVİM ÇEŞMECİ

Gölpazarı Üyük köyünden Ahmet Çeşmeci'in eşiSebahttin Çeşmeci'nin annesi Özel idaredem emekli İrfan Doğan'ın kayınvalidesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Gölpazarı Üyük köy Camiinden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de kültür sitesi üzerinde araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 13.12.2017