14 Aralık 2017 Tarihli Vefat Bilgileri

SUAT KILIÇ

Beyce Köyünden Hüseyin Çay, Şerafettin Çolak ve Nurdoğan Kara'nın kayınpederleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Beyce Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ALİ ERGAN

Fedai Ergan'ın babası Medetli Köyünden vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Medetli Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

ZİHNİ ŞENER

Avukat Nesrin Şener'in abisi,Merhum Künçeyiz köyünden Sabri Şener'in oğluvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp Künçeyiz köy Camiinden kaldırlarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 14.12.2017