02 Ocak 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ULVİYE ÇELİK

Merhum Elmabahçe Köyünden Mithat Çelik'in eşi Metin ve Çetin Çelik'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Elmabahçe Köy Camiinden kaldırlarak Köy ilçe mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için Kültür sitesi üzerinden saat 12:00 da araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SEVİM YILDIRIM

Okluca köyü eski muhtarı Mehmet Yıldırım'ın kardeşi Tahir Yıldırım'ın ablası Bilecik esnaflarından Yalçın Yıldırım'ın halası SEVİM YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp Okluca Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

SEBAHATTİN YILMAZ

Merhum Ulupınar Köyünden Hasan Yılmaz'ın oğlu, Özel İdareden Emekli Seyfettin Yılmaz, Ahmet Yılmaz ve Zeliha Yılmaz'ın abileri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ulupınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 02.01.2018