28 Ocak 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA EĞİLMEZ

İlimiz Eşraflarından Merhum Osman ve İsmet Eğilmez'in oğulları, Fatma Necla Eğilmez'in eşi, İlimiz Esnaflarından Murat ve Elif Eğilmez'in babaları, İlimiz Esnaflarından vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğle namazına müteakip İmam Hatip Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

MÜNEVVER KOVUCU

Merhum Halil Kovucu'nun eşi, İlimiz Esnaflarından Harun Kovucu, Erol Kovucu, Recep Kovucu, Nurten Demir ve Gülten Gürses'in anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 28.01.2018