19 Şubat 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

KADRİYE DANACI

Koyunköy'den Bedri Danacı'nın annesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Koyunköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AYŞE KARAHİSAR

Arslan aliminyumda çalışan Mithat Karahisar,Emine Orman,Fatma Dağlı,Şerife Kütükçü,Nazide Yılmaz'ın anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Söğüt Yakacık Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YAŞAR

İkizce Köyünden İslam Yaşar'ın annesi, İkizce Köyü Muhtarı Sezai Yaşar'ın babaannesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İkizce Köy Camii'n den kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 19.02.2018