22 Şubat 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ÇİÇEK ALKAN

Erzurumlu Necati Alkan'ın eşi,İlimiz esnaflarından Mehmet Alkan ve Mustafa Alkan'ın anneleri,Kadir,Fatih,Mecit ve Necati Alkan'ın babaanneleri  vefat etmiştir Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp Kayıboyu Camiinden kaldırlarak Şehir mezarlığına defnedilecektir.

ALİ İHSAN ERDAL

Özel İdarede çalışan Mehmet Tetik ve Fuat Sevim'in dayıları, Kadastro Müdürlüğünde çalışan Nevzat Karabıyık'ın kayınpederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökpınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 22.02.2018