05 Mart 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

HASAN ORHAN

Abbaslık Köyünden Süleyman Can Orhan'ın babası, Nurşen Orhan'ın eşi, Abbaslık Köyü Eski Muhtarı Mehmet Orhan'ın kardeşi, Emekli Polis memuru vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Abbaslık Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırlacaktır.

ATA AKIN

Ömer Önder Akın ve Nuran Er'in babaları ,İhsan Er'in kayınpederi vefat etmiştir Cenazesi bugün ikindi namazına müteakıp Söğüt Kayabalı Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazaye katılmak isteyenler için saat 14:30 da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 05.03.2018