06 Mart 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET FADIL GÖNENLİ

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünden emekli Fatma Gönenli'nin eşi, Centay Madencilikte çalışan Adem Aycan Gönenli ve Nurcan Türkdönmez'in babaları, Valilikten emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yediler Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

KAZIM ÖZMEN

Leyla Yılmaz, Ayla Uysal ve Hülya Özmen'in babaları, Erdoğan Uysal ve Mustafa Yılmaz'ınkayınpederleri, Devlet demiryollarından emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Yediler Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

ÖNDER TURAN

UPS kargoda çalışan İlker Turan,İlkay Pektaş ve Tümay Apaydın'ın babaları,Rufiye Turan'ın eşi  vefat etmiştir Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Kayı boyu Camiinden kaldırlarak Şehir mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 06.03.2018