07 Mart 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞUAYİP DOĞANÇ

Rahime Doğanç'ın eşi,Avukat Murat Doğanç ve Hülya Doğanç'ın babaları Bilecik Eski İl Emniyet Müdürü vefat etmiştir Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Kastamonu Taş Köprü ilçesi Taş Camiinden kaldırlarak Kese Köy mezarlığına defnedilecektir.

NİGAR GÜR

İlimiz esnaflarından Erdoğan Gür'ün babası, İstasyon Esnaflarından Merhum Mustafa Zeki Gür'ün eşi ve İlimiz esnaflarından Erdinç Gür'ün babaannesi  vefat etmiştir Cenazesi bugün öğle namazına müteakıp Bekdemir Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 06.03.2018