19 Ağustos 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

HATİCE ASLAN

Gökpınar köyü muhtarı Hasan Hüseyin Aslan,Emine Çalışkan ve Cemile Aşçı'nın anneleri vefatetmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gökpınar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

ADİLE ŞEKİBE YILMAZ

Emekli sağlıl memuru Abdullah Yılmaz'ın eşi Hayrettin Yılmaz ve Aysun Yılmaz'ın anneleri vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Söğüt Hamitabad Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 19.08.2018