29 Ağustos 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET İŞLEK

Cumalıköyden Yaşar İşlek'in babası, Tedaşta Çalışan Muhittin İşlek ve Belediyede çalışan Ertan İşlek'in dedeleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Cumalıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

FADİME KILINÇ

Cumalıköyden İbrahim Kılınç'ın eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Cumalıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 29.08.2018