07 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA EREN

Fatma Eren'in babası Cumalı Köyden  vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Cumalıköy köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HAYATİ ÇINAR

Bilecik belediyesi avukatı Özlem Tüfekçi ve Görkem Çınar'ın babaları Köy Hizmetlerinden emekli  vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Karaahmetler köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

GÜNHAN GÜL

Bien seramikte çalışan Murat Gül,Uğur,İlker Gül ve İlknur Koç'un anneleri vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Küplü köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 07.09.2018