11 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE YILMAZ

Deresakarı Köyünden Merhum Nuri Enver Yılmaz'ın eşi, Emniyet Müdürlüğünden Emekli Mehmet Yılmaz, Neşla Başoğlu ve Naile Efe'nin anneleri, Tuncay Yılmaz ve Emine Pektaş'ın babaanneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deresakarı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

SELAHATTİN SEVEN

Devlet demir yollarından emekli Bekir Seven'in oğlu,Milli eğitimden emekli Hayriye Seven'in eşi Murat ve Çağatay Seven'in babaları Tarım il müdürlüğüden emekli vefat etmistir.Cenazesi bugün İkindi namazina mutakip İstasyon Camiinden kaldırılarak İstasyon Mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN GÜVEN

Alpagut köyünden Mehmet ,Ruşen ve Ali Güven'in babaları  vefat etmistir.Cenazesi bugün öğle namazina mutakip Alpagut Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

ŞEHİDE ÇOŞKUN

Merhum İsmail Çoşkun'un eşi, Şükran Çoşkun'un annesi, Ali Topcu'nun kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmamhatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Pelitözü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 11.09.2018