Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  ATATÜRK PARKI IŞIKLANDIRMALARIYLA YILBAŞINA HAZIR

Belediyemiz tarafından şehir merkezinde yapılan Atatürk Parkı, Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik Amirliği çalışanları tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları ile yılbaşına hazırlandı.

Belediye Başkanımız Semih Şahin’in, ‘’Bilecik Rahat Nefes Alacak’’ düşüncesiyle gerçekleştirilen Atatürk Parkı, yeşil alanları, dinlenme noktaları ve ışıklandırma sistemleriyle yılbaşına hazır hale getirildi.

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere vatandaşlarımızın açıldığı ilk günden bu yana yoğun şekilde zaman geçirdiği Atatürk Parkı, gerek Bilecikliler tarafından gerek şehrimizi ziyaret eden vatandaşlarımızın fotoğraf karesinde yer almaya başladı.

Atatürk Parkı’nda yer alan ve vatandaşlarımızın fotoğraf çektirdiği kardan adam heykeli, yılbaşı ağacı ve figürleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik Amirliği çalışanları tarafından yapılarak, parkın birçok noktasını süsledi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Atatürk Parkı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olmanın mutluluğu yaşadığını belirterek, tüm Bilecikliler ve vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik etti.

25 Aralık 2020