Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  SİTE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bilecikliler Sitesi sakinleri, Belediye Başkanı Semih Şahin’e, site ve çevresinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi olarak gerek fiziki anlamda gerek kültürel ve sosyal anlamda, şehrin dört bir köşesinde oturan vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek, ‘’Bilecikliler Sitesi sakinleri, bizlerden altyapı ve çevre düzenlemeleri konusunda talepte bulundular. Bizler de site sakinlerinin bu talebini yerine getirerek, site sakinlerinin yıllardır sel ve yağmurda mağdur olmalarına sebep olan kaldırım ve istinat duvarı çalışmalarını gerçekleştirdik. Ayrıca ulaşımı kolaylaştırma anlamında yokuş alanlarda merdiven çalışması gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Site sakinleri de çalışmaları dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

31 Mayıs 2021