Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  BİLECİK BELEDİYESİNDEN ESNAF VE VATANDAŞA BAYRAK HEDİYESİ

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı.

Esnaf ve vatandaşları dükkanlarında ziyaret ederek, bayrakları teslim eden görevliler, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın bayram kutlama mesajlarını iletti.

Belediye çalışanları bayrak dağıtımında ayrıca esnafın talep ve görüşlerini de aldı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ise yapılan çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Öncelikle hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bayram dolayısıyla esnaf ve vatandaşlarımıza şanlı Türk bayrakları dağıttık. Bu kutlu günde tüm cam ve balkonlarımızı şanlı bayrağımızla süsleyelim’’ ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşlar da çalışmayı çok anlamlı bulduklarını belirterek, Başkan V. Subaşı ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

18 Mayıs 2022