Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL ÇOCUKLARA GÜZEL SÜRPRİZ

Bilecik Belediyesi tarafından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında okullarında eğitim gören özel çocuklar ziyaret edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Melih Tüfekçi ve birim müdürleri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli çocukları okullarında ziyaret ederek, pasta kestiler.
Amaçlarının down sendromlulara yönelik farkındalığı hatırlatmak olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Tüfekçi, ‘’İlgili birim müdürlerimizle birlikte okullarında okuyan özel öğrencilerimizi ziyaret ederek, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutladık. Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı’nın iyi dilek temennilerini ilettik. Yüzlerindeki gülümseme ve tebessüm bizlere enerji ve moral verdi.’’ İfadelerini kullandı.
Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Yardımcısı Melih Tüfekçi ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

21 Mart 2023