Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  ‘Ayden Bizimle Yaşasın' Kampanyasına Konserle Destek Verilecek

Bilecik Belediyesi tarafından Canlı yayında gerçekleştirilecek konserden elde edilen gelirler, Bilecik’teki Aydem bebeğin tedavisi için toplanacak.
Bilecik’teki birçok kurum ve kuruluş yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının destek seferberliği başlattığı kampanyaya Bilecik Belediyesinden de katkılar gelmeye devam ediyor.
Gerekli bağış toplanması için Valilik izni olan ve birçok platformda desteklerin sunulduğu Aydem Dürük için yardım konseri düzenlenecek.
Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek konserden elde edilen gelir, TİP2 SMA hastası Aydem Dürük’ün tedavi parası için toplanacak.
12 Şubat Pazartesi günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat 20:00’da gerçekleştirilecek konserde  yardım stantları kurulacak ve canlı yayınlanacak konserde verilecek iban numaralarına yardımlar yapılabilecek.

12 Şubat 2024