Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.
  GELENEKSEL RAMAZAN ŞENLİKLERİNE YOĞUN İLGİ OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından başta çocuklar olmak üzere herkesin ramazan ayının geleneksel güzellikleriyle buluşması amacıyla hazırlanan ramazan şenliklerine yoğun ilgi oldu.
Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen ücretsiz etkinliklere yüzlerce çocuk aile üyeleriyle birlikte katılarak, gönüllerince eğlendi.
Tahta bacak, Ramazan manicisi davulcu, Ramazan karakteri, İbiş ile Ramazan, parodi ve yarışmalar, Hacivat ve Karagöz gösterileriyle kukla şov ve orta oyunların olduğu etkinliklerde çocuklara  pamuk şekeri ikramı edildi.
Renkli ve güzel anların yaşandığı ramazan şenliklerinin önümüzdeki haftalarda da yapılacağı belirtildi.
Etkinliklerde ayrıca gerçekleştirilen yarışma ve oyunlarda birinci olan çocuk ve aile üyelerine Bilecik Belediyesi tesislerinde kullanmak üzere ücretsiz yemek hakkı verildi.

18 Mart 2024